XOLEVASmAIN

Με ιδιαίτερα προσεγμένη ματιά, σχέδια που μοιάζουν σαν να έχουν ξεπροβάλλει από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ και υφάσματα που ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια τους, η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που αναζητά για τη μέρα του γάμου της μέσα από την «Prêt a Porter» ή «Sur mesure» κολεξιόν.

Η κάθε νύφη, πηγή έμπνευσης

 • Η φιλοσοφία των νυφικών που δημιουργούμε κινείται πάντα γύρω από την κάθε νύφη ξεχωριστά. Έχω σχεδιάσει νυφικά που είναι διαφορετικά από αυτά που συνήθως βλέπουμε, νυφικά ρομαντικά, μοντέρνα, αρχαιοελληνικά από αέρινες μεταξωτές μουσελίνες που είναι τέλεια για καλοκαιρινούς γάμους σε νησί, νυφικά που έχουν εμπνευσθεί από φορέματα μου στα Όσκαρ ή ανάλογες εκδηλώσεις. Μέσα από τα προσωπικά ραντεβού που κάνουμε το ύφος του κάθε νυφικού το δίνει η κάθε νύφη ξεχωριστά με την προσωπικότητα της και το στυλ της. Πάντα εξετάζουμε και το σωματότυπο, το μέρος που θα παντρευτούν, την εποχή. Γιατί μαζί με τη νύφη δημιουργούμε το τέλειο δικό της νυφικό.
 • Συνεπώς, οι δημιουργίες μου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο, μοντέρνο, κοριτσίστικο, ρομαντικό ή κλασικό νυφικό ραμμένο στα μέτρα τους, με απεριόριστες επιλογές σχεδίων και επιλογή υλικών από τα καλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως.
 • Αυτό που θέλω να επισημάνω! Η κάθε νύφη πρέπει να είναι ο εαυτός της. Αντιλαμβάνομαι το άγχος των γυναικών που προετοιμάζουν το γάμο τους αλλά να θυμούνται ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους, να μην προσπαθήσουν να αλλάξουν δραματικά εκείνη τη μέρα γιατί μπορεί να μην τους αρέσει το τελικό αποτέλεσμα ή να μην αρέσει γενικά.
 • Σημαντικό επίσης είναι το να φτιάξουν μία όμορφη ιστορία, να έχουν ένα κυρίως θέμα έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέπεια και συνέχεια στην εικόνα όλου του γάμου. Αυτό θα έχει ένα πολύ όμορφο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και θα βοηθήσει τις κυρίες στην επιλογή των πάντων κατά την προετοιμασία του γάμου τους.

«Sur mesure» ή «Prêt a Porter»

 • Οι κυρίες είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο συλλογές νυφικών. Η «Bridal Prêt a Porter Collection» όπου οι νύφες θα βρουν πολλά σχέδια ανάλογα με τα θέλω και τις ανάγκες τους σε έτοιμα νυφικά που έχουν το σχέδιο, τη ραφή, την εφαρμογή και την τέλεια ποιότητα Vlassis Holevas και βρίσκονται σε πιο προσιτές τιμές.
 • Υπάρχει όμως και η γνωστή «Sur Mesure Bridal Collection» όπου κάθε νύφη μπορεί να ράψει από την αρχή το νυφικό των ονείρων της με όσους και όποιους συνδυασμούς θέλει, με τα πιο ιδιαίτερα και καλύτερα υλικά της παγκόσμιας αγοράς ζώντας την απόλυτη Sur Mesure εμπειρία.

Αγορά ή ενοικίαση; Το μεγάλο ερωτηματικό!

 • Όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα των γυναικών: «Να το αγοράσω ή να το ενοικιάσω; Σαφέστατα αν μία κυρία αγοράσει το νυφικό έχει πολλά πλεονεκτήματα και κυρίως μπορεί να το φτιάξει όπως ακριβώς το έχει σκεφτεί. Μία φορά παντρεύεται, οπότε ας το ευχαριστηθεί όσο μπορεί. Σημαντικό είναι κατά την αγορά ότι δεν έχει το άγχος του αν θα λερωθεί πολύ ή αν θα σκιστεί στο χορό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, στην περίπτωση του ενοικίου θα χρειαστεί να πληρώσει τη διαφορά.
 • Αν δεν θέλει όμως να υπερβείς κάποιο προϋπολογισμό, τότε το ενοίκιο είναι μία καλή λύση.

Ο χρόνος έχει τη σημασία του

 • Το πότε θα μας επισκεφτεί για πρώτη φορά η μέλλουσα νύφη εξαρτάται από το τι έχει στο μυαλό της. Εννοώ ότι σχετίζεται με το από ποια συλλογή θέλει να διαλέξει. Το καλύτερο είναι να έχει αρκετό χρόνο έτσι ώστε το νυφικό να δώσει το στίγμα του γάμου γενικότερα. Αν, για παράδειγμα, θέλει μία γαλλική δαντέλα τότε πρέπει να ξέρει ότι τα γαλλικά εργοστάσια παραδίδουν τις δαντέλες τους από 3 το λιγότερο μέχρι 6 μήνες από τη μέρα παραγγελίας.
 • Όλα έχουν να κάνουν με την διαθεσιμότητα των υλικών, είναι κρίμα λοιπόν να έχει βρει το σχέδιο που επιθυμεί και να έχουν τελειώσει τα υλικά ή να μην προλαβαίνουν να έρθουν εγκαίρως. Συνήθως για κάποιο κομμάτι από την «Prêt a Porter» συλλογή ας μας επισκεφθεί 2-3 μήνες πριν ενώ και για δημιουργία από την «Sur Mesure» σειρά 3-6 μήνες.
 • Αυτό φυσικά έχει να κάνει και με το κομμάτι των δοκιμαστικών. Προσωπικά, δεν θέλω να αγχώνω τη νύφη, οπότε δεν θέτω από την αρχή συγκεκριμένο αριθμό δοκιμαστικών. Κάνουμε τόσα όσα είναι απαραίτητα για την τέλεια εφαρμογή του νυφικού και την τέλεια απόδοση του σχεδίου που έχουμε διαλέξει. Σίγουρα πάντως για τα «Sur Mesure» σχέδια χρειάζονται από τρεις μέχρι πέντε πρόβες αναλόγως με τη δυσκολία του σχεδίου και τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια των προβών. Στην «Prêt a Porter» από μία μέχρι τρεις πρόβες είναι αρκετές, αφού το σχέδιο είναι συνήθως προκαθορισμένο και αναζητούμε την άψογη εφαρμογή και εκτέλεση του σχεδίου.
 • Τέλος, να συμβουλεύσω τις κυρίες να έρχονται στα δοκιμαστικά το πολύ με 2-3 άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης τους. Έτσι θα υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για όλα τα ραντεβού. Στην τελική τους επιλογή να ακούσουν κυρίως το δικό τους ένστικτο γιατί εκείνες παντρεύονται!

Από τον Βλάση Χολέβα
Σχεδιαστής

Κύλιση στην Αρχή